И Антъни Джошуа потвърди, че ще се бие срещу Кубрат Пулев


И Антъни Джошуа потвърди, че ще се бие срещу Кубрат Пулев
Снимка: Guliver/GettyImages

2148 0

Двукратният световен шампион Антъни Джошуа потвърди, че ще се изправи срещу Кубрат Пулев в битка за колана на IBF. По-рано днес Кобрата използва личния си профил във Facebook, като обяви и кога ще се проведе двубоя - 20 юни на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“ в Лондон.

Британецът качи своя снимка в Туитър с поясите си, а към нея написа - 20 юни. За последно Ей Джей се изправи срещу Анди Руис, в който си върна поясите, след като шокиращо ги загуби в първия двубой помежду им. Последният мач на Кубрат пък бе срещу американеца Райдъл Букър на 10 ноември 2019 г. Тогава българинът победи по точки в 10 рунда на галавечер във Фресно, Калифорния (САЩ). Кобрата и 28 победи на професионалния ринг и само една загуба - от Владимир Кличко.

За двубоя между двамата се говори вече няколко седмици наред, като на няколко пъти двете страни бяха близо до това да постигнат договорка, но Пулев до последно опитваше двубоят да не е Острова, въпреки че категорично заяви, че ще спечели и в Обединеното кралство. Междувременно пък след сблъсъка Фюри - Уайлдър Аръм заяви, че очаква Кобрата да нокаутира Ей Джей, когато двамата се качат на ринга, а още по-интересен анализ за това как Пулев ще бие Джошуа направи промоутърът на Фюри (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички