Джошуа: Очаквам излъскан и поумнял Пулев, ще го нокаутирам в...


Джошуа: Очаквам излъскан и поумнял Пулев, ще го нокаутирам в...
Снимка: Getty Images/Guliver

17236 0

Голямата звезда в бокса в тежка категория Антъни Джошуа очаква да има трудности срещу Кубрат Пулев в предстоящия сблъсък в Лондон. Той обаче е уверен, че ще нокаутира българина. Мачът между двамата бе официално обявен и ще се състои на 20 юни на стадиона на Тотнъм.

"Пулев беше в играта известно време, отиде до най-високо ниво и след това претърпя загуба. Значи, той знае своя път около ринга. Той имаше своя шанс на най-високо ниво и сега се връща отново, така, че, вероятно ще опита да се справи по-добре. Ще очаквам по-излъскан, по-умен Пулев, той може да удря силно. Също така има няколко нокаута на своя сметка, може да се боксира и е боксьор с голям арсенал от удари", коментира Джошуа за Уилям Хил.

"Стилът му е сходен на моя, така че, ще се получи интересно. Ние ще се боксираме, хората ще видят някои умения и вероятно ще видят и нокаут, защото имате двама боксьори с богат арсенал от удари", добави британецът, а когато бе "натиснат" да даде прогноза за мача, заяви: "11- рунд". А как коментира Кобрата предстоящия сблъсък вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички