Кубрат Пулев коментира голямата новина за предстоящия боксов сблъсък срещу Антъни Джошуа


Кубрат Пулев коментира голямата новина за предстоящия боксов сблъсък срещу Антъни Джошуа
Снимка: БГНЕС

9286 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев сподели първите си мисли след голямата новина за мача за световна титла срещу Антъни Джошуа. Кобрата отново изрази мнение, че Джошуа и неговият щаб се страхуват от него и затова са настоявали мачът да се състои в Лондон, а не на неутрална територия, каквото е било желанието на българина.

"Те се притесняват да играят с мен, именно затова искаха да се боксираме в Лондон. Не искаха никъде другаде освен в Англия. Аз предпочитах да е на неутрална територия. Не искам да е в София, но не искам и да е в Лондон. Това е спорт в крайна сметка. Съобразихме се с шампиона, те определят правилата на този етап", заяви Пулев пред bTV.

"Ще бъда истински горд, ако го победя в този мач. Нищо не е за подценяване. Понякога малките камъчета обръщат колата и нещо, което недоглеждаме, може да бъде решаващо. Има огромен шанс да го победя. И ще го направя!", добави Кобрата, който подчерта, че лично е подчертал договора за предстоящия мач за световната титла.

На въпрос дали може да изпита притеснение, когато види поясите на ринга, Пулев отвърна: "Не, моята психика е по съвсем различен начин, по-българска и няма как да ми повлияят такива неща. Това не смятам, че ще наклони везните към едната или другата страна. Аз съм готов за тази битка."

Пулев добави още, че основната му подготовка ще протече в Германия. Българинът няма притеснения да пътува и до Америка, въпреки нашумелия скандал с неговата виза. Кобрата заяви, че е бил готов за битка и през 2017-а, но контузията го е спряла в последния момент. Боксьорът вече си е извадил поуките и се надява да не се стигне до подобен развой този път.

Междувременно промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, заяви, че Кубрат Пулев е много опасен боксьор и има сходен стил на този на Владимир Кличко и Ей Джей (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички