Антъни Джошуа разкри ще запази ли стила си от мача с Руис и срещу Пулев


Антъни Джошуа разкри ще запази ли стила си от мача с Руис и срещу Пулев
Снимка: Getty Images/Gulliver

10883 0

Антъни Джошуа даде първото си интервю след като беше анонсирано, че ще се изправи срещу Кубрат Пулев в битка за световната титла на IBF през лятото. Двамата ще се бият на 20-и юни на стадиона на лондонския Тотнъм, като Ей Джей призна, че основната причина да избере да се бие с Кобрата е възможността титлата му да бъде отнета принудителна, ако не приеме двубой със задължителния претендент на федерацията. 

"Пулев е задължителният претендент и като нов шампион трябва да се изправя срещу него. Ако не изпълнявам задълженията си, могат да ми вземат титлата, а се борих много, за да си ги върна. Готов съм за предизвикателството. Късмет му желая, но аз искам да си запазя титлите в Лондон", отсече в промоционално интервю световният шампион. 

Той коментира случилото се в двата му двубоя срещу Анди Руис и стила, който феновете могат да очакват срещу Кубрат Пулев, след като много предпазлив срещу мексиканеца в битката, с която си върна титлите на IBF, IBO, WBA и WBO. 

"Мачът с Руис беше задължително да го взема. Ако исках същия резултат, щях да се бия така, както на 1-и юни. Тогава обаче загубих. Умният боксьор си прави равносметка, адаптирах се и промених малко стратегията си. Целта беше победата и да си върна титлите. Сега съм победител. Нагласата ми 100% се промени, същото мога да кажа и за промените, през които преминах. Може би за мача с Пулев няма да използвам този стил. 

Мога да променям стила си драстично, така че ще видим. Това, което няма да се промени, е нагласата ми, както и мотивацията. Ще видим какво ще стане, когато започна да изучавам Пулев и как ще напасна стила си спрямо неговия", сподели Джошуа. Междувременно след обявяването на двубоя промоутърът Еди Хърн се изказа ласкаво за Кубрат Пулев (вижте подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички