Кличко съветва Джошуа как да се справи с Кубрат Пулев


Кличко съветва Джошуа как да се справи с Кубрат Пулев
Снимка: Gulliver/GettyImages

2070 0

Световният шампион Антъни Джошуа призна, че е получил съвет от Владимир Кличко относно това как да се справи с Кубрат Пулев. Ей Джей обаче призна, че го е приел с известна доза скептицизъм. Шампионът в тежка категория на WBA, WBO и IBF ще защити титлите си на "Арена Уембли" в събота вечер, като се стреми да си осигури битка с Тайсън Фюри през 2021 година.

Подценяването на Кобрата е грешка, която Джошуа е малко вероятно да направи скоро след шока в Ню Йорк преди 18 месеца от Анди Руис, пише Talk Sport. Пулев със сигурност не е шега, като има само с едно поражение на името си от 29 професионални срещи. Единствената му загуба дойде преди шест години от самия Кличко след нокаут.

„Говорихме за битката с Пулев. Това беше преди около четири седмици. И вероятно отново ще говоря с него, след като току-що го споменахте. Той има своите възгледи. Но всеки боец е различен ... така че Пулев срещу Кличко е различен от Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа.  Те са напълно различни битки", заяви Джошуа пред Sky Sports.

"Въпреки че Кличко се е бил с двама ни, битките бяха толкова различни. Затова и съвета, който ми е дал го приемам с известна доза скептицизъм. Защото Пулев, срещу когото ще се бия, е напълно различен от Пулев, срещу който се би Кличко". А какво научи Кубрат Пулев от единствената си загуба на ринга, именно от великия Кличко - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички