Хърн: Джошуа ще покаже злоба срещу Кубрат Пулев и ще го нокаутира


Хърн: Джошуа ще покаже злоба срещу Кубрат Пулев и ще го нокаутира
Снимка: Guliver/GettyImages

1541 0

Антъни Джошуа има злобни намерения относно Кубрат Пулев и планира да направи "дисекция" на българския претендент, преди да нанесе брутален нокаут, казва промоутърът Еди Хърн.

Британският шампион на WBA, IBF и WBO в тежка категория се готви да разгърне силата си за нокаут срещу Пулев в съботния двубой на "Арена Уембли". Джошуа се придържаше към дисциплинирана тактика, докато побеждаваше Анди Руис- младши по точки в реванша им в Саудитска Арабия миналия декември, но Хърн очаква по-безмилостен подход този уикенд.

Пътят на Еди Хърн: От продажба на стъкла за 3 паунда на час до империя за милиарди

"Ако нарани Пулев, той ще се нахвърли върху него ", каза Хърн пред Sky Sports. "Той може да нарани Пулев всеки един момент, защото носи сила и скорост.

"Ще го видите да прави дисекция на Пулев. Това е битка, която ще започне с ранни удари. Пулев има фантастичен удар и обича да диктува темпото, като нарушава ритъма. Кличко направи това с Ей Джей, но отдаде твърде много уважение на Кличко и трябва да внимава да не прави това с Пулев".

"Той трябва да бъде безжалостен, за да го бие. Пулев е оставил следа през годините. Ударът и остротата на Джошуа обаче ще го разобличи и ще видите как ще го нокаутира. В Саудитска Арабия той следваше план на играта. Сега нещата се промениха. Той си върна тази злоба. Ще го видите как разбива Пулев, бие го и го нокаутира". А ето как бе посрещнат Пулев в Лондон и как премина теста за СOVID-19.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички