Кубрат Пулев: В събота ще има нов световен шампион, а след това ще се бия с Фюри


Кубрат Пулев: В събота ще има нов световен шампион, а след това ще се бия с Фюри
Снимка: БГНЕС

1586 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев за пореден път изрази увереност, че ще победи Антъни Джошуа в двубоя в събота и ще е новият световен шампион. Освен това допълни, че след това ще се бие с Тайсън Фюри.

"Не знам какъв Антъни Джошуа ще видим в събота, но за мен няма значение, защото най-важното е какво ще направя аз. Когато аз съм добър, ще го бия. А аз се чувствам много силен. Джошуа - Фюри ще е добра битка, но не мисля, че ще се случи, защото ще победя в събота. Срещу Анди Руис видяхме много грешки от страна на Джошуа и видяхме лошата му страна. Аз ще се възползвам от тях за победа в събота. Аз съм новият световен шампион. Идвам. След събота мисля да се бия с Тайсън Фюри", каза Кубрат пред Matchroom.

"Винаги съм щастлив. След битката, след победата, ще бъда наистина щастлив. Този двубой за мен не е просто един мач, не е само бокс. Аз се бия не само за себе си, а и за целия български бокс. Никой българин не е ставал световен шампион в тежка категория и ще бъде нещо голямо - за моята страна, за моите сънародници, за боксовите фенове", допълни още Кобрата.

"Честно казано, годината не беше никаква лесна, защото непрекъснато трябва да внимавате и да избягвате други хора, малко или странно. Не трябва да се провеждат тренировките, лагерите, колкото и по-различно. Важното е, че най-след битката ще се случи, макар и в тази трудна ситуация".  А ето как бе посрещнат Пулев в Лондон и как премина теста за СOVID-19.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички