Канело похвали Головкин след битката и посочи кой желае за следващ съперник


Канело похвали Головкин след битката и посочи кой желае за следващ съперник
Снимка: Getty Images

2904 0

Саул „Канело“ Алварес защити абсолютната си световна титла в супер-средна категория, надигравайки Генади Головкин в последния мач от епичната трилогия помежду им в Лас Вегас. Мексиканецът се обърна топло към съперника си след боя и сподели плановете си в кариерата.

"Благодаря ти много, приятелю. Дадохме на феновете три добри мача. Благодаря ти за всичко. Трябва да продължиш в същия дух. Показах, че загубите могат да демонстрират, че си велик и че можеш да се върнеш обратно на земята", каза Канело след битката.

"Той е много добър боксьор, истински борец. Щастлив съм, че споделих ринга с него. Знаех, че ще бъде трудно още от първия рунд. Той е корав съперник. Нуждая се от операция, лявата ми ръка не е добре, но аз съм боец, затова съм тук. Не мога да държа дори една чаша, нещата са зле, но ще се оправя", допълни боксьорът.

"Имам нужда от почивка, след това ще се върна и ще се реванширам за загубата от Бивол", завърши Алварес, който по-рано през годината записа едва второто си поражение на ринга именно от руснака, след като премина в лека-тежка категория.

Канело спечели третия сблъсък с Головкин – той взе втория през 2018, а в първия се стигна до равенство година по-рано. Алварес е с баланс 58-2-2 (39 с нокаут), докато Головкин е вече с 42-1-2 (37 с нокаут). А ето какво каза казахстанецът след загубата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички