Какво се случи в първия мач Пулев - Чисора и какво последва? (ВИДЕО)


Какво се случи в първия мач Пулев - Чисора и какво последва? (ВИДЕО)
Снимка: http://kubratpulev.com

3189 0

На най-добрия български боксьор Кубрат Пулев му предстои да излезе лице в лице срещу британската машина в тежка категория на световния бокс - Дерек Чисора. Историята между двамата обаче не започна наскоро, а през 2016 година, когато се изправиха един срещу друг на ринга. 

ВИЖТЕ ОЩЕГЛЕДАЙ ПУЛЕВ - ЧИСОРА НА ЖИВО - ВИЖТЕ КАК!

Пулев - Чисора I бе отлична възможност и за двамата професионалисти да покажат кой бе по-достойният да получи нов шанс за световната титла.

Преди мача

Срещата бе официално обявена на 15 март 2016 година, а събитието бе насрочено за 7 май същата година. Двамата боксьори свършиха отлична работа за подгряването на мача, отличавайки се с доста интересна пресконференция, любопитни изказвания в интервюта и незабравим кантар, на който Чисора изяде тупаник от човек от щаба на Кобрата. 

Как се разви двубоят?

Пулев контролираше срещата от самото и начало. Брилянтната му защита и работа с крака помогнаха много за изтощаването на Чисора, който е и далеч по-тежък от българина. След шестия рунд крошетата на Кобрата започнаха да валят едно след друго и успешно намираха своята цел. 

Дел Бой просто не намираше отговор на атаките на Пулев. Чисора започна и да търси клинча към края на мача, задъхвайки се. Срещата продължи 12 рунда, а за победител (по точки) бе отреден Кубрат Пулев. В картата на съдията Бийт Хаусаман бе посочено, че победител е Дерек Чисора въпреки доминацията на Кобрата. Това негово решение предизвика много спорове.

ВИЖТЕ ОЩЕГЛЕДАЙ ПУЛЕВ - ЧИСОРА НА ЖИВО - ВИЖТЕ КАК!

Какво последва за Кобрата?

След победа №23 Кубрат продължи с мисията си да се бори за нов шанс за титлата в тежка категория. Кобрата записа 5 поредни успеха, след като сломи Чисора и се стигна до така желания мач с Антъни Джошуа през 2020 година. За огромно съжаление Кубрат не успя да се справи със световния шампион и бе нокаутиран.

Сега навярно родният боксьор е напълно концентриран върху мача в събота (9 юли). Пулев ще направи всичко възможно да затвори голямата уста на Чисора и да го сломи за втори път насред британската столица Лондон.

Ето най-интересното от първия сблъсък между Пулев и Чисора:

ВИЖТЕ ОЩЕГЛЕДАЙ ПУЛЕВ - ЧИСОРА НА ЖИВО - ВИЖТЕ КАК!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Важна информация за излъчването на Пулев - Чисора II

Всичко за мача Кубрат Пулев - Дерек Чисора може да четете на SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички