Пресконференцията на Дерек Чисора, на която летяха обиди, нападки и... маси? (ВИДЕО)


Пресконференцията на Дерек Чисора, на която летяха обиди, нападки и... маси? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1275 0

Почти винаги страшилището в тежка категория на световния бокс Дерек Чисора оставя хаос след себе си. Точно това се случи и на негова пресконференция през 2016 година.

На британецът му предстоеше да се изправи срещу своя сънародник Дилиън Уайт, а двамата подгряха за двубоя с една доста интересна пресконференция, която ще се помни дълго.

По време на медийната изява Уайт успя да влезе в главата Чисора и както в повечето случаи - нервите на Дерек просто не издържаха. Британецът се ядоса, хвана една от масите и я запрати право в посока на своя опонент.

По-късно пък Чисора заяви, че Дилиън е заплашил живота му и затова е прибегнал към мярката с хвърлянето на масата.

На ринга обаче на 10. декември 2016 година - Дилиън Уайт взе своето. Той успя да победи Чисора, след като двама от трите съдии отредиха победа за него. Двамата се изправиха лице в лице още веднъж през 2018  година, където отново Уайт победи, но този път чрез нокаут в предпоследния рунд.

Сега пред Дерек Чисора стои ново изпитание, а то се нарича Кубрат Пулев. Двамата ще излязат лице в лице тази събота (9 юли) на "O2 Arena" в английската столица Лондон. Предпоставките се за едно изключително шоу! 

Ето и видео от скандалната пресконференция:

ВИЖТЕ ОЩЕ: Заплахата, която Чисора отпрати срещу Пулев през 2016 година.

Всичко за мача Кубрат Пулев - Дерек Чисора може да четете на SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички