"Странен двубой между двама лунатици" - Пулев срещу Чисора ще е "касапница"


"Странен двубой между двама лунатици" - Пулев срещу Чисора ще е "касапница"
Снимка: Instagram

2619 0

Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора ще отговаря напълно на слогана на бойното събитие в Лондон - "пълна касапница". Това мнение изрази човекът, отговорен за организирането на реванша между двамата - Еди Хърн. 

Както е известно, в събота (09.07) в лондонската зала "O2 Arena" ще се проведе непредвидимия сблъсък между Кобрата и Дел Бой, който ще определи боксьорът, който ще остане на голямата боксова сцена, и кой ще се сбогува с големите мачове за много пари. 

Еди Хърн е категоричен, че мачът е абсолютно непредвидим и ще отговори подобаващо и на най-големите критици на събитието. 

"Това ще бъде странен двубой между двама лунатици. Не знам какво ще се случи нито през седмицата, нито по време на двубоя. И двамата са способни да направят всичко. Ще бъде пълна касапница", отсече Еди Хърн по време на едно от промоционалните събития преди двубоя на Кубрат Пулев в събота вечер. 

Промоутърът също така обясни, че в началото на седмицата е станало ясно, че децата на Чисора ще присъстват в зала "02 Arena" в Лондон и няма вариант британецът да загуби. 

"Децата му ще идват, сега ми го каза. Дерек е много горделив човек и е категоричен, че не може да си позволи да загуби пред тях. Той ще даде всичко от себе си. Това, за което можете да сте сигурни, независимо дали гледате Пулев - Чисора по DAZN, или си купите билет, че той ще даде всяка капка сила и ще остави всичко от себе си на ринга", отсече Хърн в интервю. 

Как да гледаме Пулев - Чисора? 

За съжаление на стотиците хиляди фенове на бокса у нас, Пулев - Чисора няма да бъде излъчван по българска телевизия. Добрата новина е, че правата за двубоя се държат от стрийминг гиганта DAZN, който ще излъчи всички интересни събития около "бойната седмица", включително и двубоя в събота вечер (както и цялата гала вечер). Можете да се регистрирате в DAZN или да подновите абонамента си тук

ВИЖТЕ ОЩЕ: Единственото място, което ще излъчи Пулев - Чисора, и как да го гледаме

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички