"Как се разграбва София": Спаси София алармира за изгодна сделка за имот на Кубрат Пулев


"Как се разграбва София": Спаси София алармира за изгодна сделка за имот на Кубрат Пулев
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

15466 0

Организацията "Спаси София" излезе с публикация в социалните мрежи. "Как се разграбва София ли"? - започва тя. Обвиненията касаят твърдения за най-добрия български боксьор Кубрат Пулев.

Твърди се, че се правят опити да се продаде общински имот в Драгалевци на Кубрат Пулев на изгодна цена. Ето и всичко, което написаха от "Спаси София" без редакторска намеса:

"Как се разграбва София ли?

ГЕРБ искат да продадат общински имот от 622 кв. м. в Драгалевци на Кубрат Пулев за смешната цена от 197 лв/кв.м. Докато реалните пазарни цени са в пъти по-високи.

Само общинският съветник от Спаси София Борис Бонев гласува против и предложи да бъде изготвена нова и реална пазарна оценка. ГЕРБ отхвърли това. Пропуснатите приходи само от тази сделка са достатъчни за цялостен ремонт на квартална улица или за един нов автобус.

Разпродажбата на смешни цени на общинските имоти трябва да бъде прекратена! Очевидно има сериозен и потенциално корупционен проблем с оценките на уж независимите оценители. София не е личен банкомат на управляващите! До края на мандата ще се опитат да присвояват като за последно. От Спаси София ще им се противопоставим на всяка цена!" - гласи публикацията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички