Гръм от ясно небе: Кубрат Пулев крил в тайна, но сега призна - вече е баща


Гръм от ясно небе: Кубрат Пулев крил в тайна, но сега призна - вече е баща
Снимка: Instagram

17590 0

Най-добрият български боксьор при най-тежките Кубрат Пулев направи сензационно разкритие часове преди края на 2022-ра година. Оказва се, че Кобрата е станал татко, но го е пазил в публична тайна.

41-годишният софиянец разкри това в "Шоуто на Николаос Цитиридис", като е ясен и полът на рожбата му. Нищо подобно не предвещаваше стартът на предаването, след като първоначално двамата разговаряха за обичайните теми, които се коментират около участника в два двубоя за световната титла при най-тежките в бокса.

Той призна, че няма намерения да става политик, въпреки че завърши наскоро магистърска степен в УНСС със специалност "Политика и Бизнес". Кубрат коментира и участието си в революционния Triad Combat, като открито заяви, че иска да има още битки там.

Новина в края на 2022-ра: Кубрат Пулев е баща на момиченце - Христина

Финалът бе партия шах с неочакван край. Боксьорът разкри сензационната новина, че наскоро е станал баща, признавайки и че му се е родило момиченце.

"Открих истинската любов. Тя е невероятна. С черна коса и с черни очи и много я обичам. Донесе ми я щъркелът. Едно уникално създание. Преосмислих отношението си към жените. Тя е момиченце и по-скоро гледам на жените повече от бащина гледна точка" - каза Кубрат в ефира на bTV.

Името на момиченцето е Христина. Припомняме, че съвсем наскоро Кубрат Пулев разкри голяма новина за себе си и нов човек в живота му - жена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички