Ивайло Гоцев: Кубрат ще смаже Джошуа и после ще предложи реванш


Ивайло Гоцев: Кубрат ще смаже Джошуа и после ще предложи реванш
Снимка: Instagram

2797 0

Кубрат Пулев ще нанесе още една съкрушителна загуба на Антъни Джошуа и след това ще му предложи реванш, това заяви мениджърът на Кобрата - Ивайло Гоцев. Пулев е задължителен претендент за титлата на IBF, като Гоцев смята, че може да се повтори случилото се от мача с Анди Руис, когато Ей Джей шокиращо загуби.

"Да, ще си го получи, точно, както стана с Руис, но мога да ви уверя едно нещо - Кубрат ще бъде също толкова подготвен и за реванша", заяви Гоцев пред Sky Sports.

"Той няма да се остави, както го направи Руис, по каквито и да било причини. Смятам, че това не бе сериозно. Кубрат е сериозен претендент и е претендент номер 1. Стигна до там след кръв, пот и сълзи. Той ще е най-големият бой в кариерата на Ей Джей.  "

"За пореден път казвам, че Джошуа не направи впечатление в последното си представяне. Първият двубой срещу Руис изглеждаше като елен, гледащ във фаровете, а вторият, сякаш тичаше като елен. Те знаят, че това е сериозна битка и съвсем честно, Кубрат изглежда смята, че Джошуа много се страхува от него и затова отнема толкова време и съм съгласен", допълни още Гоцев. В същото време Боб Аръм настоява, че Хърватияостава потенциална локация на мястото на двубоя, докато от лагера на Джошуа искат да е във Великобритания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички