Обсъжда се Джошуа - Пулев да бъде в Англия пред 4000 зрители


Обсъжда се Джошуа - Пулев да бъде в Англия пред 4000 зрители
Снимка: Gulliver/GettyImages

2474 0

Промоутърът на Кубрат Пулев - Боб Аръм, разкри какъв е поредният замисъл на колегата му Еди Хърн относно двубоя между Антъни Джошуа и българския боксьор. Според Аръм, двамата с Хърн са склонни мачът да се проведе във Великобритания, но не в празна зала, а пред по-малко публика.

Става дума за избор между някои от трите зали: "Роял Албърт Хол", "О2" или "Олимпия. На мача трябва да присъстват около 4000 зрители, като билетите ще бъдат по-скъпи от обикновеното.

"Разговарях с Еди тази сутрин, мисля, че той вярва, че до септември можем да започнем да правим събития във Великобритания с ограничен брой зрители. Еди смята, че това е, и аз съм съгласен с него, най-добрият начин. Ако го направим на закрита арена в Манчестър или Лондон, а 20 000 места ги приспособим за 4000, а зрителите ги таксуваме стабилно, бихме могли да се справим доста добре", коментира Аръм пред Sporting Icons.

"Мисля, че ще има голямо търсене от хора, които искат да бъдат там, въпреки че ще трябва да платят малко повече", допълни известният промоутър. А кога се очаква да се проведе мачът вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички