"Boxinginsider": Голямата част от боксовия свят мрази Кубрат Пулев


"Boxinginsider": Голямата част от боксовия свят мрази Кубрат Пулев

10007 0

По-голямата част от боксовия свят мрази Кубрат Пулев. Това твърди специализираното издание boxinginsider.com, което разсъждава върху предстоящия мач между българина и Антъни Джошуа. И точно тази битка е причината Кобрата да бъде толкова "мразен".

"Пулев свърши мръсната работа. Той се изправи срещу виртуално неизвестните Джордж Ариас и Морис Харис, за да свали претенденти за титла като Дерек Чисора и Хюи Фюри. Сега е точно в положението, което иска да бъде. И не очаквайте той просто да отстъпи мястото си (за мача с Джошуа, бел.ред.) толкова лесно. Дори ако това означава, че по-голямата част от света на бокса го мрази, заради влизането между един от най-големите двубои в най-новата история (Джошуа срещу Тайсън Фюри, бел.ред.)", пише изданието.

В този ред на мисли е цитиран британската звезда. "Пулев има право да прави това, което иска. Той е в позиция да се бори с мен. Така че, ако иска възможност да се бие, той се придържа към оръжията си. Но ако иска да види как двамата световни шампиони във Великобритания се сблъскват, тогава да отстъпи. Но това са единствените варианти", казва Ей Джей.

"Джошуа може да твърди, че Пулев има две възможности, но на 39 години може да има само една. Отстъпването настрани по време на глобална пандемия, за да може тайсън Фюри и Джошуа да се срещнат на ринга може да не е в неговия най-добър интерес. Но, оставяйки целия песимизъм настрана. Пулев можеше да избере да седне в кулоарите и да събира ръжда не само на ринга, но и купчина пари", завършва boxinginsider.com. А какъв е актуалният вариант за провеждане на Джошуа - Пулев вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


Цифрите и фактите, които казват, че Георги Тодоров трябва да води Левски за постоянно

Онзи ден колеги установиха, че Петър Хубчев е спечелил едва 51,5% от мачовете си начело на Левски. Затова за...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама