"Искаше ми се да съм спал с жена му": Как Антъни Джошуа доразпали голяма вражда в бокса


"Искаше ми се да съм спал с жена му": Как Антъни Джошуа доразпали голяма вражда в бокса
Снимка: Instagram

19553 0

ВАЖНО: Мачът на Антъни Джошуа в Лондон няма да се излъчва от българските канали - традиционни или платени. Все пак има начин да наблюдаваме случващото се в Лондон - гледайте мача на Антъни Джошуа срещу Франклин (информация тук)!

Бившият световен шампион в бокса Антъни Джошуа се готви за своето завръщане на ринга след над половин година прекъсване. Последният му мач бе реваншът срещу Олександър Усик, с който затвърди загубата на коланите си.

Сега предстои сблъсъкът Джошуа - Джърмейн Франклин, с който британецът цели да се върне към победния път. Преди срещата между двамата Джошуа бе запитан за двама бивши боксьори, с които има своите "търкания".

Единият от тях е Карл Фроч. С него всичко започна, когато през 2020 година Фроч възропта, че не е включен в топ 10 на британските боксьори за всички времена. Тогава директно заяви, че трябва да е в списъка вместо Антъни Джошуа.

Колкото до Амир Хан, той обвини Джошуа през 2017 година, че е спал със съпругата му. Антъни винаги го е отричал, но преди година бе по-прям - очевидно изнервен от събитията. Тогава, на въпрос дали е спал с нея, Антъни отговори в Twitter: "Честно. Не съм. С всички тези обвинения около името ми - искаше ми се да бях".

Ето какво сподели за Хан и Фроч преди битката си с Франклин: "Тези хора не стигат до мен. Не са на нивото ми. Не използвал бокса като платформа да нападам други и да не ги уважавам. Предпочитам да остана тих. Те искат да им отговаря, но защото да бъда завличан от клоуни?

Когато Карл говореше глупости за мен му писах и директно питах за какво става въпрос. Когато пък бе Амир и това с мен и съпругата му, защо го стори онлайн? Поне ми писа. И в следващия момент виждам тези двамата някъде и те идват, поздравяват ме, питат ме как съм. Как работи това?" - бе кратък и ясен той.

Завръщането му на ринга е в събота срещу неделя, като трябва да започне около полунощ българско време. Той е от изключителна важност за Антъни Джошуа, който ако загуби, може и да приключи с бокса. Срещата ще може да бъде наблюдавана само на едно място от България - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи очакваната с голям интерес среща, а всичко интересно преди, по време на и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички