Бивш спаринг партньор на Джошуа: Липсва му увереност и вяра в себе си


Бивш спаринг партньор на Джошуа: Липсва му увереност и вяра в себе си
Снимка: Getty Images

2183 0

Антъни Джошуа трябва да покаже, че се е възстановил психически след двете поредни загуби от Олександър Усик. Това смята бившият спаринг партньор на Ей Джей - Джо Джойс.  Джошуа се завръща в "O2 Arena" в Лондон за първия си двубой след втората загуба по точки срещу Усик, който се боксира великолепно в шампионските рундове, за да запази титлите на IBF, WBA и WBO в тежка категория.

Предстоящият двубой обаче е Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин и той е от изключителна важност британеца. Той обяви, че ако загуби и този двубой, то ще се оттегли от професионалния бокс.

Ниски приходи за Ей Джей и Франклин: Колко ще приберат двамата боксьори?

Увереност и вяра - тези неща липсват на Джошуа

"Мисля, че му липсва малко увереност и вяра в себе си. Той понесе тежко тези две загуби. Ще видим вечерта на битката дали той се е преборил с тези демони и дали е намерил правилния треньор и тренировъчна настройка, за да се справи", каза Джойс пред The Sporting News.

Той си припомни и времената, когато бе спаринг партньор на Джошуа. "Той е много отдаден. Видях това, докато прекарвах време с него във фитнеса. Не съм го виждал лице в лице от 2016 или 2017 г., така че всичко, което мога да кажа, е това, което видях в интервютата след двубоите", допълни боксьорът, като според него Джошуа се нуждае от няколко битки, за да се съвземе. 

Къде може да гледаме сблъска на Джошуа с Франклин?

Завръщането му на ринга е в събота срещу неделя, а очакванията са да започне около полунощ българско време. Всички фенове на бокса очакват с нетърпение сблъсъка, тъй като при загуба за Антъни Джошуа може и да приключи с бокса. Срещата ще може да бъде наблюдавана само на едно място от България - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи очакваната с голям интерес среща, а всичко интересно преди, по време на и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички