Хърн разкри на колко пари ще се навие Антъни Джошуа за бой с Тайсън Фюри


Хърн разкри на колко пари ще се навие Антъни Джошуа за бой с Тайсън Фюри
Снимка: Getty Images

4154 0

Броени дни, след като Антъни Джошуа нокаутира Роберт Хелениус в Лондон, отново се заговори за мегасблъсък с неговото участие - или с Дионтей Уайлдър, или с Тайсън Фюри. Промоутърът на Ей Джей - Еди Хърн, заяви, на какви пари би се съгласил британеца, за да излезе на ринга срещу Циганския крал

Как ще бъде разделена печалбата при Джошуа - Фюри?

Еди Хърн бе категоричен, че в момента превес в преговорите има Тайсън Фюри, защото той държи една от световните титли в тежка категория. 

"Ако първо се бие с Уайлдър и го победи, Ей Джей ще може да раздели печалбите 50/50 с Фюри. Към момента обаче Тайсън като шампион има превес с 60/40, което в момента изглежда справедливо. Не забравяйте обаче че, когато AJ беше шампион, той каза, че ще приеме битката само на 50/50. Но ние бяхме готови да приемем 40/60, което така или иначе беше договорено, в крайна сметка", заяви Хърн за "Boxing Social".

За боксов мегасблъсък с участието на Джошуа се говори вече от години. Феновете на спорта с нетърпение очакват да видят кога британеца ще излезе на ринга срещу едно от другите две страшилища при най тежките. Боксово величие обаче смята, че Ей Джей не трябва да се изправя срещу Дионтей Уайлдър скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички