Очакванията се потвърдиха: Слаб интерес към Джошуа - Пулев на Острова


Очакванията се потвърдиха: Слаб интерес към Джошуа - Пулев на Острова
Снимка: Gulliver/Getty Images

3023 0

Каквито бяха и предварителните очаквания - двубоят Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев, не е генерирал особено голям интерес на Острова. Според информация от Sky Sports телевизията е генерирала около 600 000 абоната за боксовия сблъсък.

Бройката може да достигне до 700 000, но едва ли и повече. Припомняме, че цената на pay-per-view за мача бе 24,95 паунда. Именно толкова се плащаше и за реванша между Джошуа и Анди Руис през декември 2019 година.

Именно триумфът на британеца в този двубой счупи и всички рекорди за гледания  с над 1,6 млн. абонати, платили цената за срещата.  Реваншът с Руис засенчи предишния рекорд от 1,5 милиона покупки - за вълнуващата победа на Ей Джей над Владимир Кличко през 2017 година.

Докато успехът на световния шампион срещу Джоузеф Паркър година по-късно е на трето място, след като продаде 1,45 милиона покупки. Антъни Джошуа победи Кубрат след нокаут в деветия рунд. А нокаутът бе поставен в топ 5 на 2020 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички