Еди Хърн изброи трите качества на Джошуа, заради които ще победи Фюри


Еди Хърн изброи трите качества на Джошуа, заради които ще победи Фюри
Снимка: Lap.bg/Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

2131 0

Антъни Джошуа ще победи Тайсън Фюри с неговата "скорост, мощ и удар", това заяви промоутърът на Ей Джей - Еди Хърн.Той работи неуморно с представителите на Фюри - Боб Аръм и Франк Уорън, за да подпише сделка и двамата да излязат на ринга един срещу друг още следващата година.

31-годишният Джошуа изпрати съобщение до дългогодишния си съперник, след като нанесе мощни удари на Кубрат Пулев и го нокаутира в деветия рунд. И Хърн е уверен, че същата тактика, която гарантира, че обединеният шампион ще запази титлите си, в крайна сметка ще го поведе към победата.

"Той има техническата способност съчетана със сила да се изправи срещу Тайсън Фюри, който е голям, неудобен и умен. Но Джошуа има скорост , има удар, който да му съответства, както и скорост и сила. Не подценявам а силата на Тайсън Фюри. Не казвам, че той не може да удря, но не е като това да е опустошителен, който изпъква на ринга в продължение на години и години", сподели Хърн.

"Някой ми изпрати съобщение по-рано в Instagram, казвайки:„ Тайсън Фюри ще нокаутира Антъни Джошуа. Казах:„ Кога за последен път Фюри нокаутира и опустоши някого. Вероятно (Стив) Кънингам? Но кога беше това - преди шест или седем години?". А как Джошуа и Фюри ще поделят огромния хонорар от двубоя - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички