Колко струва да гледаме Джошуа - Пулев в България?


Колко струва да гледаме Джошуа - Пулев в България?
Снимка: Gulliver/GettyImages

19433 0

Феновете на професионалния бокс в България ще имат  възможността да гледат зрелището Антъни Джошуа - Кубрат Пулев в DAZN - приложението за стрийминг на спортни събития, която от 1-и декември е в България. Все още няма информация за българска телевизия, която ще излъчи събитието, но DAZN ще предава всичко интересно около двубоя и самата битка за световните титли на Ей Джей. 

Платформата предлага това зрелище, както и двубоите на Канело Алварес и Генади Головкин през декември, като цената на абонамента е за цял месец и е на стойност едва 2.99 лева. Срещу това получавате достъп не само до събитията на живо, но и до много оригинални продукции, ексклузивни интервюта и документални филми, посветени на бокса. 

За сравнение - на Острова феновете ще трябва да плащат по 24.95 паунда само за двубоя между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев. Обещанието на Еди Хърн беше, че цената ще е по-ниска, но това така и не се случи и пакетът за всеки фен на бокса във Великобритания се равнява на малко над 54 български лева. 

За да можете да гледате зрелището в България, трябва да имате регистрация в DAZN, като това отнема не повече от 2-3 минути и можете да прекратите абонамента си по всяко време. Освен срещата между двамата боксьори, можете да гледате и пресконференцията, и кантара в дните преди мача. 

Регистрирайте се в DAZN през този линк

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа - Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в по-голяма част от Европа, но няма да предава сблъсъка в определени страни като Великобритания и Ирландия. Имайте това предвид преди да се регистрирате

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички