Гоцев посочи какво се е случило на летището с Кубрат и ще има ли мач с Джошуа


Гоцев посочи какво се е случило на летището с Кубрат и ще има ли мач с Джошуа
Снимка: Sportlive/Тодор Маргаритов

3430 0

Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев разясни ситуацията с депортирането на боксьора от САЩ. Той посочи, че клиентът му не е получил 5-годишна забрана да влиза в страната, както предположи имиграционен адвокат от България, който работи в Лас Вегас.

"Първо искам да изясня най-важното. Кубрат Пулев няма забрана за влизане в САЩ. В последните дни се изписаха и изговориха какви ли не глупости по адрес на Пулев. Истината е, че случилото се на летището в Чикаго е едно голямо недоразумение. Имаше проблем с визата. В САЩ граничната сигурност е на изключително високо ниво. При всяко влизане в държавата се прави интервю. Именно на това интервю е станало недоразумението с Кубрат. Граничните власти са видели, че няма виза тип В-1/В-2, която между другото е в процес на издаване. Това е. Няма драми и всичко е наред", заяви Гоцев пред "Меридиан мач".

Той добави, че и слуховете, че мачът с Антъни Джошуа ще пропадне са измислица. "Пълна измислица. Такъв мач ще има на 100%. Ще бъде през юни в Лондон", категоричен бе промоутърът. Той вметна, че няма лоша реклама и че познава въпросния имиграционен адвокат. А какво каза Пулев за неприятната ситуация с визата му вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички