Кубрат за САЩ: Имат едни закони, които и те не знаят какви са


Кубрат за САЩ: Имат едни закони, които и те не знаят какви са
Снимка: БГНЕС

1890 0

Българската звезда в бокса в тежка категория - Кубрат Пулев, съобщи, че е опитал да влезе в САЩ с туристическа виза, защото бизнес визата му не била готова. Той се оплака, че документите му за втората виза не са били обработени достатъчно бързо.

"Имат хората закони, които и те не ги знаят какви са. Моите адвокати дойдоха на място и казаха, че тази виза е достатъчна", коментира боксьорът пред БНТ 1.

Пулев засегна темата и с Националната спортна база Белмекен, чието управление разкритикува заради влошените условия за подготовка на спортистите. Според него, в репортажа на БНТ за базата не било показано истинското ѝ състояние, а само стаята на боксьора и новата сауна, а не тази, която практически работи всеки ден. На въпрос ще отиде ли да се подготвя отново на Белмекен, той заяви, че винаги би се качил.

Спортистът призна, че има дълг към базата, който е в размер на 1500 лева и 2500 лв. годишна лихва. Той обаче отново заяви, че няма намерение да плаща сумата. Вчера имиграционен адвокат съобщи, че Кубрат може вече да е получил 5-годишна забрана да влиза в САЩ. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички