Гледай НА ЖИВО мача на Антъни Джошуа срещу Хелениус - най-важният мач за британеца!


Гледай НА ЖИВО мача на Антъни Джошуа срещу Хелениус - най-важният мач за британеца!
Снимка: GettyImages

8301 0

През последните години Антъни Джошуа рядко се биеше през лятото. Програмата му беше нагласена да се бие два пъти годишно, но през 2023 ще има 3 битки. И предстоящата среща срещу Роберт Хелениус е най-важният му двубой. 

DAZN - всички мачове на Антъни Джошуа на живо

Как да гледаме мача на Антъни Джошуа? 

Сблъсъкът на британеца ще бъде излъчен от една от най-големите стрийминг компании DAZN (линк за абонамент). Платформата е подготвила страхотно излъчване на живо на всички битки от зала "02 Arena", които не са за пренебрегване. 

Битката на Ей Джей е последна в програмата и ще започне след 23:30 часа българско време. Телевизионното излъчване започва в 21:00 часа. 

ВАЖНО: Ако имате проблем с гледането в DAZN - използвайте този линк за безплатен стрийм (препоръчително е да се използва с адблок)!

Гледайте мача на Антъни Джошуа в DAZN с линк за нов или подновен абонамент 

Мачът може да бъде гледан от нови потребителi, които трябва да направят регистрация в DAZN, или от вече действащи потребители, които единствено трябва да подновят абонамента си. 

Джошуа - Хелениус НА ЖИВО в DAZN

Двубоят е най-важният в кариерата на Антъни Джошуа

Роберт Хелениус определено е много сериозен опонент, като е един от малкото съперници, по-високи от Ей Джей. Разбира се, британецът е фаворит, но опонентът е много опасен. 

Значението на този дуел за кариерата на Джошуа е огромно. Причината - ако загуби, Джошуа окончателно може да се сбогува със статута си на суперзвезда. Британецът с нигерийски корени ще се бие (почти на 100%) срещу Дионтей Уайлдър през зимата, но има важно условие за това - да спечели следващия си двубой.

Ако не го направи, можем да забравим за дуела, който всеки фен на професионалния бокс иска да гледа от 5 години насам. Двамата постоянно се разминават и не успяват да се договорят, но сега изглежда сигурно, че дуел ще има. Стига Джошуа да спечели. 

Мачът на 12-ти август е много важен за Антъни Джошуа

Кои други боксьори участват в галавечерта на Джошуа? 

Двете най-големи имена, които ще имаме удоволствието да гледаме, са Дерек Чисора и Филип Хъргович. Чисора дори беше вариант да замени Дилиън Уайт, но все пак в събота вечер ще се изправи срещу Джералд Уошингтън. 

ВАЖНО: Ако имате проблем с гледането в DAZN - използвайте този линк за безплатен стрийм (препоръчително е да се използва с адблок)!

Хъргович пък ще се изправи срещу Демси МакКийн в последния двубой преди зрелището Джошуа - Хелениус. Ето и всички битки, попадащи в програмата: 

  • Антъни Дошуа - Роберт Хелениус 
  • Филип Хъргович - Демси МакКийн 
  • Джони Фишър - Хари Армстронг 
  • Дерек Чисора - Джералд Уошингтън 
  • Кембъл Хатън - Том Ансел 
  • Майси Роуз Кортни - Джема Руг 
  • Джордж Лидард - Радек Русал 
  • Брендън Скот - Луис Норман

Всичко това и още много всеки може да гледа в стрийминг платформата DAZN

DAZN - стрийминг платформа №1 за бокс и спорт

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички