Нокаутиран от Уайлдър в първия рунд - новият съперник на Антъни Джошуа (ВИДЕО)


Нокаутиран от Уайлдър в първия рунд - новият съперник на Антъни Джошуа (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2184 0

Вече е ясно кой ще замени Дилиън Уайт и ще излезе на ринга срещу Антъни Джошуа. Това е финландският професионален боксьор в тежка категория Роберт Хелениус. Двубоят е насрочен за 12 август в Лондон, като няколко дни преди него Уайт се провали на допинг тест.

Боксьор - загубил от Уайлдър в първия рунд

Промоутърите от Matchroom обявиха, че 39-годишният роден в Стокхолм боксьор, който имаше мач във Финландия през уикенда, ще излезе срещу Джошуа в зала "О2 Арена", а останалата част от програмата остава непроменена. Миналата година Хелениус загуби от друг бивш шампион в WBC Дионтей Уайлдър с нокаут в първия рунд.

 "Да, той загуби от Уайлдър, но това бе удар, който вероятно би нокаутирал и кон. Той идва готов за битка. Винаги има критики, но всъщност мисля, че това ще бъде труден мач", заяви Хърн относно промяната на противника.

Антъни Джошуа, който загуби титлите на WBA, WBO, IBF и IBO след поражение от украинеца Олександър Усик през септември 2021 година очаква положителен развой. "Това не беше в сценария Концентриран съм върху победата. Мога да направя крачка напред към по-големи и по-хубави неща, но има друга спирка по пътя". Уайт проговори след обвиненията, като заяви, че е шокиран и съсипан след тези резултати, но е категоричен в невинността си.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички