Антъни Джошуа готов за следващия бой, а съперникът му напомни на Тайсън Фюри (ВИДЕО)


Антъни Джошуа готов за следващия бой, а съперникът му напомни на Тайсън Фюри (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1842 0

Антъни Джошуа се изправи лице в лице с Роберт Хелениус за първи път преди битката им този уикенд. AJ трябваше да се бие в реванш с Дилиън Уайт, но в събота беше разкрито, че резултатът от теста за наркотици може да доведе до отмяната на двубоя.

Точно в същия ден ветеранът в тежка категория Хелениус се завърна на ринга за първи път, след като беше нокаутиран от Дионтей Уайлдър миналия октомври. "Северният кошмар" спря Мика Миелонен в три рунда в родината му Финландия.

Неочакваният обрат

Нещата претърпяха странен обрат и 39-годишният тогава беше избран като късен опонент за заместник на Джошуа и сега ще се бие с една от най-големите звезди на бокса в емблематичната O2 Arena в Лондон само седем дни по-късно.

В сряда (9 август) Хелениус кацна в английската столица за пресконференция, но беше принуден да изчака, тъй като съперникът му изоставаше с час от графика. Когато Джошуа най-накрая пристигна, дуото в тежка категория запази приятелски отношения, докато обсъждаха предстоящата си битка и предишни спаринги.

Хелениус като Тайсън Фюри

Нещата станаха интересни, когато разговорът приключи и дойде време Джошуа да се изправи очи в очи с опонента си, който е точно същият ръст като Тайсън Фюри. Хелениус не изглеждаше да се радва на предимство в размерите пред англичанина, който е по-нисък, но го компенсира, като носи маратонки с видимо големи подметки. Ако всичко е наред този уикенд, Джошуа ще се бие с Уайлдър в следващия двубой, а в момента Антъни изглежда, че се намира в чудовищна форма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички