Заради Кубрат Пулев: И муха не може да прелитне в Лондон!


Заради Кубрат Пулев: И муха не може да прелитне в Лондон!
Снимка: GettyImages

5578 0

Най-добрият ни боксьор при професионалистите Кубрат Пулев се качва на боксовия ринг тази вечер за един от най-важните мачове в кариерата си. Кобрата ще се изправи срещу опитния британски боксьор Дерек Чисора в мач, който може да върне надеждите на един от двамата за мач за световната титла в тежка категория.

Преди шест години Кубрат победи Чисора в Германия, а сега ще иска да повтори успеха си и на британска земя. Този път Дел Бой ще разчита на подкрепата на местната публика, която ще го подкрепи в емблематичната зала "O2 Arena" в Лондон.

За мача на Пулев в Лондон организаторите на галавечерта са подготвили драконовски мерки, като дори и за муха ще бъде трудно да прелитне в залата. На входа ще има поставени скенери като на летище, а всеки зрител ще бъде щателно проверяван от органите на реда.

Охраната няма да позволи да се внасят всякакви остри предмети и други неща, които биха представлявали някакъв риск за сигурността. Часове преди голямата битка пък допинг ченгета приклещиха Дерек Чисора на улицата, а той тръгна да пикае пред камерите! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички