Галавечерта на братя Пулеви в САЩ: Изненади, нокаути и смесени емоции за Кубрат и Тервел


Галавечерта на братя Пулеви в САЩ: Изненади, нокаути и смесени емоции за Кубрат и Тервел
Снимка: fite.tv

29766 0

В неделя рано сутринта (15-и май) се проведе страхотното зрелище "TrillerVerz 5", за съжаление със смесени чувства.

Кубрат Пулев записа страхотна победа над Джери Форест и, макар да не успя да го нокаутира, показа, че все още е сред най-добрите в тежка категория на професионалния бокс. 

За съжаление, Тервел Пулев беше напълно надигран от Сергей Ковалев, като Трошача от Русия спечели убедитело по точки с единодушно съдийско решение. 

Вечерта беше изпълнена с емоции, огромни изненади (като например жестокото поражение с нокаут на сина на Холифийлд от електротехник) и жесток скандал с ръкавиците на Джери Форест. Ето и какво се случи на събитието в резюмиран вариант: 

Всички двубои от галавечерта на Пулеви в САЩ 

От 02:00 часа (прешоу и старт на ъндъркартата):

Амадо Варгас - Анел Дудо 

Варгас без никакви проблеми започна да налага своя съперник. Със здрави удари в корема той опита да разруши рано-рано защитата на своя опонент, а след средата на рунда зачести и ударите към главата на своя съперник. 

Злия, както сам се нарича Амадо, намали темпото, но в самия край на рунда нанесе много добри леви крошета. 

Амадо отново тръгна в атака в средата на втория рунд. Той обаче продължи да няма сполучливи удари в главата на опонента. Също така защитата на Варгас беше отчайваща, но Дудо не се и опитваше особено много да атакува. 

В последния рунд Варгас потърси нокаута, докато Дудо се разкри повече. 2 минути преди края Амадо нанесе много добра серия от прави удари в главата на Дудо, но аутсайдерът отново не падна. 

До нокаут не се стигна, но Варгас спечели категорично по точки първия си двубой в САЩ. 

Фернандо Варгас Джуниър - Терънс Джармън 

Най-големият от братята Варгас - Фернандо, се изправи срещу друг непобеден боксьор - Терънс Джармън. Още минута и 20 секунди Варгас нанесе нокдаун на своя съперник, а след това повтори изпълнението 1:20 преди края. Джармън се опита да отговори след втория нокдаун, но Варгас нанесе трети нокдаун и съдията прекрати двубоя, присъждайки технически нокаут в полза на Варгас още в първия рунд! 

Евън Холифийлд - Джърмейн МакДоналд 

Синът на легендата Ивендър Холифийлд започна срещата разузнавателно и, макар с по-малко атаки в началото, беше далеч по-точен от МакДоналд. С отлични куки Холифийлд взе сериозно предимство в мача, а въпреки младостта си показа перфектна тактическа дисциплина. 

Секунда невнимание обаче му коства всичко - 1:12 преди края на втория рунд, докато уж контролираше ситуацията, МакДоналд прати зловещ десен прав в слепоочието на Холифийлд и го прати в нокаут - брутален шок в 3-ия мач за вечерта. 

От 04:00 часа (основна част от галата)

Концерт на "Оникс" и "Сайпръс Хилс" 

Емилиано Варгас - Марк Салгадо 

Дългоочакваният дебют на Варгас се състоя точно в 05:35 и младокът не остави нищо на случайността, пращайки в нокдаун своя опонент още в първата минута на двубоя. 30 секунди преди края той нанесе заплашителна серия от ляв-десен-ляв и съдията прекрати двубоя - брутален нокаут и 3 от 3 за "династията Варгас". 

Какво се случи на двубоя Кубрат Пулев - Джери Форест вижте тук

Какво се случи на двубоя Тервел Пулев - Сергей Ковальов четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички