Ексклузивно: В колко часа започват мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви?


Ексклузивно: В колко часа започват мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви?
Снимка: БГНЕС

17668 0

Най-добрите ни боксьори при професионалистите - Кубрат Пулев и Тервел Пулев, отново ще са на ринга заедно след няколко години прекъсване.

Двамата ще са част от събитието "TrillerVerz 5", като по-малкият брат този път е в "мейн ивент"-а на вечерта и ще се изправи срещу Сергей Ковальов в последния двубой от програмата. 

ВАЖНО: Регистрирай се за мачовете на Пулеви тук

Кубрат от своя страна ще се бие срещу американския бияч Джери Форест, който е значително по-млад от него, но също така далеч от опита, придобит от Кобрата в големите сблъсъци в тежка категория. 

Събитието в САЩ е на 14-и май, но в България на 15-и май заради часовата разлика. Самата галавечер започва в 04:00 часа българско време в неделя сутринта, но мачовете на Кубрат и Тервел ще са в удобно за нашите географски ширини време. 

В колко часа започва мачът на Кубрат Пулев? 

По информация на Sportlive.bg, Кобрата ще се бие в предпоследния двубой за вечерта срещу Джери Форест. Организаторите на събитието заявиха пред нашата медия, че началният час може да варира, но със сигурност ще е след 05:30 часа българско време. 

ВАЖНОРегистрирай се за мачовете на Пулеви тук

Преди мача на Кубрат има няколко други битки, а освен това ще има изпълнения на живо на различни артисти. Затова битката на Кубрат с Джери Форест се очаква да стартира около 06:00 часа българско време в неделя сутрин. Възможно е да има забавяне, но това е най-близкият час, който организаторите предвиждат. 

В колко часа започва мачът на Тервел Пулев? 

Главното събитие за вечерта е битката при полутежките между Тервел Пулев и Сергей Ковальов. За пръв път в кариерата си руснакът ще се бие в тази категория, след като беше един от властелините в "лека" тежка категория в диапазона 2013 - 2019. 

ВАЖНОРегистрирай се за мачовете на Пулеви тук

Главното събитие е планирано да започне не по-рано от 07:00 часа българско време. Тогава се очаква двамата да се качат на ринга. 

Гледайте мачовете на Пулеви в САЩ 

Българска телевизия няма да излъчи галавечерта на Кубрат и Тервел Пулеви (Кубрат ще се бие преди своя брат). Единственият начин да гледате на живо мача е във FITE.TV (регистрирай се за събитието тук!). 

Цялата галавечер ще бъде излъчена на живо в приложението, като освен битките на българските братя ще можем да се насладим на братята Варгас и сина на Ивендър Холифийлд, който обещава да е една от големите звезди в бокса през следващите години. 

ВАЖНО: Който няма възможност да го гледа, може да следди Тервел Пулев - Сергей Ковальов НА ЖИВО в Sportlive.bg

ВИЖТЕ ОЩЕ: Регистрация и абонамент за Кубрат и Тервел Пулеви - как се прави

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички