Фюри намигна към Джошуа по време на мача с Уайлдър, но това остана незабелязано (СНИМКА)


Фюри намигна към Джошуа по време на мача с Уайлдър, но това остана незабелязано (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

30235 0

Камерите уловиха любопитен детайл по време на битката между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, в която "Циганския крал" надделя безапелационно над американския си противник. Веднага се започнаха спекулациите, че това е "намигване" към Джошуа.

Това, което се визира, е, че гумата в устата на Фюри, която е там, за да предпазва зъбите му, бе в бяло и зелено (цветовете на Нигерия) и дори върху нея пишеше "Нигерия". Всеизвестно е, че Джошуа има корени от африканската страна.

AJ неведнъж е заявявал открито, че е горд от това, като дори има татуировка на страната си на своето дясно рамо. Освен това, когато има свободно време и възможност, той често си прави престои в Нигерия. Любопитното е, че Джошуа извади снимка от двубоя и написа към Фюри - "гладиатор". Подбраната снимка обаче е именно такава, на която се вижда гумичката на Тайсън и надписът "Нигерия".

Феновете на бокса вече мечтаят за британски сблъсък за обединение на коланите. Ситуацията обаче в тежката категория на световния бокс е много сложна и не е ясно дали такъв сблъсък може да се проведе в близкото бъдеше. Българският боксьор Кубрат Пулев също има своята роля в това. Вижте повече подробности, както и 5-те фактора, които "объркват цялата ситуация" - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички