Треньорът на Уайлдър оправда по абсурден начин загубата от Фюри


Треньорът на Уайлдър оправда по абсурден начин загубата от Фюри
Снимка: Guliver/GettyImages

17522 0

Доминацията на Тайсън Фюри при победата му с технически нокаут над Дионтей Уайлдър бе осезаема за всеки, който е наблюдавал мача. Треньорът на американеца Джей Диис обаче намери изключително странен фактор, който по думите му е повлиял на Уайлдър негативно.

"Докато не прегледам видеото е трудно да кажа какво точно се случи. Не съм сигурен, но краката му не изглеждаха добре още от началото, не изглеждаха както обикновено. Знам, че излезе на ринга и носеше изключително тежки дрехи. Не знам всички отговори, но щом изгледам видеото ще знам повече" - заяви Диис.

След това той добави, че Уайлдър ще се завърне още по-силен и че боксът на най-високо ниво се изразява в това, че най-добрите се изправят срещу най-добрите. Той благодари и на привържениците за оказаната подкрепа.

Въпреки че преди двубоя двамата боксьори се заканваха и сипеха заплахи един към друг, след края му Тайсън Фюри демонстрира страхотно спортсменство към опонента си. Вижте какво му заяви лично веднага след срещата - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички