Франк Уорън посочи как ще бъде разпределен наградният фонд от мача Фюри - Усик


Франк Уорън посочи как ще бъде разпределен наградният фонд от мача Фюри - Усик
Снимка: Getty Images

5913 0

Съпромоутърът на Тайсън Фюри - Франк Уорън, разкри как ще бъдат разпределени парите от наградния фонд на евентуалния мач за абсолютната титла в тежка категория. Според Уорън Фюри и шампионът на WBA, WBO, IBF и IBO Олександър Усик ще получат поравно - 50:50 от средствата.

"Имахме предварителни разговори с екипа на Усик преди неговия реванш с Антъни Джошуа. Това беше преди около 3-4 седмици. Така че ние знаем, че няма да има никакви проблеми. Ще се договорим. Още един позитивен момент е, че няма да има никакви проблеми с телевизионни спорове, тъй като Усик не е обвързан с договор с нито един телевизионен канал", заяви промоутърът, цитиран от vringe.com.

"Относно разпределението на наградния фонд: Тук всичко е просто: ще бъде в съотношение 50:50. Тази битка е по-лесна за провеждане, отколкото онази с Джошуа, тъй като няма да има промоутър конкурент. Отборът на Усик и самият боец са свободни агенти. Няма да има никакви проблеми.

Въпросът е дали в договора ще има клауза за реванш. Това не зная. Може би всичко зависи от желанието на двете страни. Сега аз съм фокусиран върху преговорите. Ние сме заинтересовани тази битка да бъде следващата", допълни Уорън. А ето каква сума иска да получи Фюри, за да се бие с Усик. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички