Тайсън Фюри отсече: Бих платил на Майк Тайсън да ме понатупа


Тайсън Фюри отсече: Бих платил на Майк Тайсън да ме понатупа
Снимка: Getty Images

12523 0

След победата над Дилиън Уайт на емблематичния "Уембли" през изминалия уикенд Тайсън Фюри се наслаждава на заслужена почивка. 

В интервю пред известния британския журналист Пиърс Морган Циганския крал взе отношение по проблема с Майк Тайсън и пасажера, който американецът "натупа" преди седмица в самолет. Фюри бе повече от категоричен, че застава зад бившия боксьор.

"Не знам какво си е мислел този човечец. Майк Тайсън е страховит, не може да се закачаш така с него, не знаеш каква ще бъде неговата реакция", заяви Фюри.

"Железния Майк е като лъв, а не може да ръчкаш лъв с пръчка и да очакваш да не ти отвърне. Ако си мъжкар, то трябва да понесеш последствията като такъв".

"Според мен той трябваше да плати на Майк за този екшън. Аз бих го направил, така ще мога да се похваля, че съм ял бой от легенда", добави шеговито шампионът в тежка категория.

Видеоклипът, в който Майк Тайсън се разправя с пасажера, нашумя в социалните мрежи. Няколко дни след скандалното видео Дейна Уайт и Майк разиграха комично видео в частния самолет на президента на UFC.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички