Еди Хърн посече зверски мераците на надъхан "боксьор" (ВИДЕО)


Еди Хърн посече зверски мераците на надъхан "боксьор" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1329 0

Интернет сензацията и професионален боксьор Джейк Пол вече цяла седмица влиза в спорове с известния промоутър Еди Хърн относно бъдещето на амбициозния американец в световния бокс.

Двамата дадоха интервю наскоро, а казаното от Хърн никак не се хареса на Джейк Пол.

"Всеки може да мечтае. Сериозен съм, но смятам че няма никакъв шанс Джейк да победи световен шампион или да стане такъв", заяви Хърн пред "Jomboy Media"

"Мога да кажа обаче, че за момента той работи здраво и ни показва наистина много, отдаден е към бокса. Все още обаче му предстои да се изправи срещу истински професионалист в спорта", добави промоутърът.

Джейк Пол наистина изненадва на ринга. Детето проблем е с 5 победи и 0 загуби на професионалната сцена, като в последния си мач успя да нокаутира бившия шампион от UFC Тайрън Уудли.

Мнозина обаче все още не искат да признаят успехите на американеца, защото все още не е срещнал професионален действащ боксьор на ринга, което поставя въпроса дали наистина може да се справи с такъв. 

Пол продължава да търси своя следващ опонент. Неотдавна той разкри списък с желаните от него опоненти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички