Флойд Мейуедър, Оскар де ла Оя и Томи Фюри влизат в плановете на Джейк Пол като следващите му опоненти


Флойд Мейуедър, Оскар де ла Оя и Томи Фюри влизат в плановете на Джейк Пол като следващите му опоненти
Снимка: Getty Images/Guliver

2127 0

Интернет сензацията Джейк Пол обяви 6 имена, с които иска да се срещне на боксовия ринг в бъдеще. В списъка на американеца присъстват боксьори като Флойд Мейуедър, Оскар де ла Оя и Томи Фюри. Последният мач на Пол бе през декември 2021 година, когато нокаутира бившия шампион на UFC Тайрън Уудли.

"Списъкът ми е пълен с много имена, екипът ми работи усърдно с всички, за да организираме двубой. Флойд Мейуедър, Оскар де ла Оя, Томи Фюри, Андерсон Силва и Сони-Бил Уилямс са само някои от бойците, срещу които искам да изляза на ринга", заяви Пол в подкаста THE FIGHT.

"Всеки, с когото съм се бил до момента, е носил някаква рекламна стойност за мачовете, но никой от предишните ми опоненти не е бил известен колкото мен. Планираме следващият ми сблъсък да е в Австралия или Обединените арабски емирства".

Детето проблем все още няма загуба като професионалист в бокса. Отскоро той се опитва да привлече вниманието на звездата на UFC Конър Макгрегър и мнозина смятат, че евентуален двубой между двете знаменитости е само въпрос на време. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички