Еди Хърн е категоричен: Наречете ме заблуден, но Джошуа може да нокаутира и Фюри, и Уайлдър


Еди Хърн е категоричен: Наречете ме заблуден, но Джошуа може да нокаутира и Фюри, и Уайлдър
Снимка: Getty Images

490 0

Еди Хърн отдавна се показва като суперфен на Антъни Джошуа и винаги се е застъпвал за своя боец, дори когато загуби коланите си в тежка категория. 

След поредните загуби на Джошуа от Александър Усик, той показа прилично представяне в победата над Джърмейн Франклин, последвана от зашеметяващ нокаут на Роберт Хелениус. Говорейки пред "talkSPORT", Хърн беше попитан за Джошуа и потенциална битка срещу Дионтей Уайлдър, за която има много слухове.

"Джошуа може да бие всеки"

"Аз съм фен номер едно на Антъни Джошуа. В главата ми, наречете ме заблуден, но той ще нокаутира Дионтей Уайлдър и след това ще нокаутира Тайсън Фюри. Ще стане безспорен световен шампион в тежка категория. Наречете ме заблуден, не ме интересува как ме наричате... Виждам го, имаме визия за това, нека го направим", категоричен бе Хърн.

Хърн винаги е бил оптимист по отношение на перспективите на Джошуа, особено напоследък. Преди по-малко от месец той каза, че смята, че Джошуа може да "бие всички" и че е "толкова уверен, че бие Дионтей Уайлдър". Друг бокьор обаче не е на това мнение, като смята, че Джошуа няма шанс нито срещу Фюри, нито срещу Уайлдър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Дарлан сбъдва втора мечта в Левски, почитател е на Шави и обещава да не пуска топката

Това лято Левски е пестелив откъм селекция, като взе само един нов играч, но се очаква съвсем скоро да представи...

Реклама
Най-четени новини

виж всички