Бивш шампион: Джошуа е съсипан, не е готов нито за Фюри, нито за Уайлдър и може да приключи с бокса


Бивш шампион: Джошуа е съсипан, не е готов нито за Фюри, нито за Уайлдър и може да приключи с бокса
Снимка: GettyImages

2670 0

За Антъни Джошуа загубата два пъти подред срещу Александър Усик беше момент, определящ кариерата му, който едва ли някога ще бъде забравен от британеца.

Все още има шанс за трилогия, ако Ей Джей успее да продължи да печели предстоящите си битки. Наскоро Джошуа нокаутира Роберт Хелениус и вече спечели втората си битка след загубата от Усик. Феновете обаче очакват да го видят в действие срещу боксьори като Дионтей Уайлдър или Тайсън Фюри.

Защо Джошуа не е готов за голям сблъсък?

Бившият световен шампион Мануел Чар, който му е връстник от същата дивизия, обаче смята, че Джошуа няма никакъв шанс срещу тях. По време на скорошно интервю с Seconds Out, той разясни причината, поради която смята, че бившият световен шампион все още може да не е готов да се бие с нито един от двамата.

"В момента Джошуа е психически съкрушен, може да се види това. Срещу Анди Руис, когато беше нокаутиран за първи път, две загуби срещу Усик, той изглеждаше счупен. Има нужда от време. Не е готов за Фюри, има нужда от пет или шест лесни битки, за да намери себе си. Ако се бие следващия път с Уайлдър, той може да спре да се боксира след това. Той не е готов за Уайлдър или Фюри, и не е готов за мен", заяви Чар. Съвсем наскоро пък стана ясно, че на Уайлдър му е писнало да чака Джошуа заради "нарушени обещания".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички