Еди Хърн: Джошуа унищожи Валин, най-добрият е в тежка категория!


Еди Хърн: Джошуа унищожи Валин, най-добрият е в тежка категория!
Снимка: Getty Images

2095 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, коментира плановете на своя боец след победата над Ото Валин тази нощ. Британецът прогнозира, че 2024-та ще е годината на Ей Джей.

"Той се завърна, унищожава хора в спаринги, мисля, че е най-добрият в тежка категория в света. Беше перфектен удар. Той унищожи Валин", започна той, цитиран от "The Independent".

"Беше невероятно представяне. С този начин на мислене и с този екип, мисля, че е страхотен. 2024-та ще бъде голяма година за Джошуа.

Беше трудно решение, избирайки между шампиона и Уайлдър, подписахме договор с Уайлдър. Той загуби, това е нормално. Може би това е благословия.

Това момче (Джошуа, бел.ред.) е шампион, но иска да стане три пъти световен шампион. Валин беше номер 2 в класацията. Следващата битка ще бъде Хъргович срещу Ей Джей за световната титла.

Радвам се да го видя усмихнат и да се представи толкова добре. В това настроение той наистина е опасен човек. Той се завърна", завърши Хърн. А ето какво каза самият Джошуа след победата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички