Антъни Джошуа няма да се задоволи само с Уайлдър, иска още 3 битки през 2024 година!


Антъни Джошуа няма да се задоволи само с Уайлдър, иска още 3 битки през 2024 година!
Снимка: Getty Images

1165 0

Бившият световен шампион Антъни Джошуа разкри свой доста амбициозен план за битки през 2024 г., който може да го накара да се изправи срещу Дионтей Уайлдър и трима други опоненти.

Звездата в момента се подготвя за действие тази вечер в Саудитска Арабия на епичното събитие "Денят на Страшния съд", където ще се изправи срещу Ото Валин. Дионтей Уайлдър пък ще се бие срещу Джоузеф Паркър на същата гала. А при успех на двамата фаворити, ще има Джошуа срещу Уайлдър през март месец идната година.

Амбициозният план на Джошуа включва 4 битки

Още: Бокс НА ЖИВО: Галавечерта на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър - "Денят на Страшния съд", стартът е скоро

"Аз съм боец по природа. Гледам се в огледалото и всичко, което виждам, е боец. Просто това правя. Независимо дали съм в лагера, или не, винаги съм готов да се бия. Лично за мен бездействието е голям убиец на амбиция, така че се уверих, че оставам активен, оставам амбициозен", категоричен бе Джошуа.

Уайлдър няма да е достатъчен за Джошуа!

"Хубавото на тази карта е, че показва, че всъщност нямате нужда от дълги тренировъчни лагери, стига да сте заети и активни. Така че следващата година всъщност мога да бъда по-зает. Имах това мислене, че тримесечните лагери са важни, за да се подготвим за битки. А това стана много по-бързо. Казах три битки тази година, така че отбелязвам и това квадратче като свършено. Следващата година може да отида за четири сблъсъка".

Как да гледаме битките на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър? 

Още: Очаквайте бокс НА ЖИВО: Антъни Джошуа - Ото Валин

Галавечерта "Денят на Страшния съд" се очертава да бъде боксово събитие №1 не само за годината, но и за последните поне 5 години. Антъни Джошуа се изправя срещу Ото Валин, докато Дионтей Уайлдър ще се бие срещу друг бивш световен шампион в лицето на Джоузеф Паркър.

Единственият начин да гледаме шоуто в Саудитска Арабия, което включва 8 зашеметяващи боксови двубоя, е чрез стрийминг платформата DAZN (линк към платформата). Компанията ще излъчи всички битки за вечерта, тъй като държи правата в световен мащаб. 

За да можем да гледаме галавечерта, трябва да имаме абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. В момента има действаща промоция (над 50% отстъпка) от абонаментните планове при покупка на pay-per-view пакета. Той е на стойност 29.99 лева за абонатите в България (Как да гледаме Джошуа и Уайлдър, колко струва и още подробности тук).

Антъни Джошуа обяви нокаута на годината: Десен прав, удар в тялото и десен в брадичката (ВИДЕО)

Треньорът на Уайлдър: Джошуа удря като никой друг, но не помня кога го видях за последно

Първият треньор на Майк Тайсън подкрепи Валин, очаква Антъни Джошуа да получи подарък за победата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички