Еди Хърн: Джошуа ще унищожи Кубрат Пулев и Тайсън Фюри


Еди Хърн: Джошуа ще унищожи Кубрат Пулев и Тайсън Фюри
Снимка: Guliver/GettyImages

1882 0

Антъни Джошуа иска не просто да победи Кубрат Пулев, а да го накара да страда. Това стана ясно от думите на промоутъра на Джошуа - Еди Хърн, който заяви, че неговият клиен има "лоши намерения" както към Кобрата, така и към Тайсън Фюри. 

"Джошуа знае, че Фюри е невероятен боец и ще му бъде много трудно. Но може да го попитате - той наистина има лоши намерения към предстоящите му двама съперници. Иска да ги нарани. Вярвам, че той ще нокаутира както Кубрат Пулев, така и Тайсън Фюри", започна Еди Хърн.

"Ей Джей иска да премине на друго ниво, иска буквално да ги унищожи. Затова тренира в момента. Той вече показа на всички, че може да се боксира, надигравайки с уменията си Анди Руис в реванша преди година. Сега обаче на дневен ред е чистата, истинската мощ, която той притежава. Те са подходящи за подобен стил, в който Антъни да се върне към корените си и да ги унощожи", добави още промоутърът на Джошуа.

Междувременно легендата Майк Тайсън обяви, че е готов да се изправи срещу Антъни Джошуа на ринга (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички