Майк Тайсън е готов да се бие с Антъни Джошуа за благотворителност


Майк Тайсън е готов да се бие с Антъни Джошуа за благотворителност
Снимка: Getty Images/Guliver

3538 0

Легендата Майк Тайсън обяви, че е готов да се бие с действащия световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа. Железния Майк, който обяви, че се завръща на ринга за серия от мачове за благотворителност, не се притеснява да се изправи срещу най-добрия професионален боксьор в последните години.

Тайсън потвърди думите на неговия треньор Рафаел Кордейро, който преди време заяви, че неговият боец може да се изправи срещу боксьори като Дионтей Уайлдър, Тайсън Фюри и Антъни Джошуа.

"Не знам какво ви е говорил Рафаел Кордейро за мен. Знам, че той е специален треньор и аз го обичам. Той е страхотен и двамата работим заедно много часове. Правя всичко това за благотворителност и ще даря парите. Правя нещо, което е по-голямо от мен. Вярвам, че това ме прави по-добър човек", започна Тайсън.

"Готов съм да правя още битки за благотворителни цели. Това е забавно и е само за благотворителност. Каузата е добра, но ще дадем всичко от себе си. С удоволствие ще се бия с Антъни Джошуа за благотворителност. Ще бъде умопомрачително", добави още легендарният боксьор.

През ноември Майк Тайсън ще се качи на ринга за двубой с Рой Джоунс, който планира да направи застраховка на... ухото си (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички