Кубрат Пулев и Ивайло Гоцев готови на крайни мерки срещу Джошуа и Хърн


Кубрат Пулев и Ивайло Гоцев готови на крайни мерки срещу Джошуа и Хърн
Снимка: Gulliver/GettyImages

2727 0

Един от мениджърите на Кубрат Пулев и собственик на агенция "Епик Спортс" - Ивайло Гоцев, се зарече, че ще съди Антъни Джошуа и Еди Хърн до дупка, ако британското дуо не спре да размотава Кобрата и не подпише вече готовия договор за мач между двамата боксьори. 

Както е известно, двамата трябваше да се бият през лятото, но заради пандемията Covid-19 битката им беше отложена. Двата лагера вече са се разбрали за ново място и дата - зала "O2 Arena" в Лондон на 12-и декември, но в лагера на Джошуа бавят подписите за мача в опит да намерят вариант Ей Джей да се бие с Тайсън Фюри. Кобрата и компания обаче няма да позволят това да стане. 

"Ако те не изпълнят споразумението ни, ще последва съдебен иск. В Англия разполагат с отлична и честна правосъдна система, така че не се притесняваме от подобни действия", каза Гоцев, цитиран в "Daily Mail".

"Вярвам, че Ей Джей и неговият промоутър ще постъпят правилно и ще финализират сделката. Но ако решат да не го направят и наистина завият в посока мач с Тайсън Фюри, то ние ще си потърсим правата, това е сигурно. Не само ще се задействаме с IBF, за да му отнемат пояса, но ще ги съдим за загубеното време и пропуснати ползи. На финалната права сме, от наша страна всичко е ясно. Остава Еди Хърн да изпълни неговата част от договора. След това Кубрат ще стане световен шампион. Той е мъжкар. Въпросът е Ей Джей мъж ли е, или още е мамино синче". каза още Гоцев. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички