Хърн категоричен: Няма да отлагаме отново мача с Кубрат Пулев


Хърн категоричен: Няма да отлагаме отново мача с Кубрат Пулев
Снимка: Getty Images/Guliver

1138 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, най-сетне съобщи добра новина относно сблъсъка с Кубрат Пулев. Той е категоричен, че двубоят между двамата няма да претърпи ново отлагане, дори и да се играе без фенове.  Като потенциална дата е избрана 12 декември в лондонската O2 Arena, като първоначално трябваше да се бият през юни на стадиона на Тотнъм.

Хърн каза, че спортът "не може да си позволи да седи и да чака какво може да бъде". Британецът се би за последно през декември, когато победи Анди Руиз младши "Всеки спорт е в беда без фенове. Трябва да направим правилното. Трябва да изслушаме правителството, но трябва да опитаме и да се уверим, че можем да ги върне", заяви той пред BBC Radio 5 Live

"Надяваме се, че това е следващата фаза и да бъдат допуснати фенове по трибуните. Антъни не се е боксирал от една година и най-важното е, че той трябва да развива кариерата си. Той иска да се учи, иска да се бие, иска да бъде активен и ние живеем в свят, в който не можем да чакаме".

"Имаме две възможности: или седим и чакаме - и това включва Антъни Джошуа - може би до следващата година, или излизаме и се бием. Надявам се на малко слънце след този кошмар. Не сме подготвени да седим и да чакаме и вече имаме графици,  сфенове или без фенове, нашите битки ще се провеждат. Ако сте в бизнеса, ако сте в спорта, не можете да си позволите да седите и да чакате какво може да бъде".

А какво зловещо желание разкри Антъни Джошуа за мача си с Пулев?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички