Тайсън Фюри към Антъни Джошуа: Освободи поясите и ела да се биеш с мен!


Тайсън Фюри към Антъни Джошуа: Освободи поясите и ела да се биеш с мен!
Снимка: Getty Images/Guliver

1635 0

Тайсън Фюри призова Антъни Джошуа да се откаже от задължителната защита на титлата срещу Александър Усик, тъй като се притеснява, че Ей Джей може да претърпи поражение и да застраши потенциалния бъдещ сблъсък между двамата. Преди това обаче Джошуа трябва да защитава пояса на IBF срещу Кубрат Пулев на 12 декември.

Страховете на Циганския крал обаче са свързани повече с мача на Джошуа срещу украинския боксьор, който вече набира скорост в професионалния бокс. "Освободи поясите и участвай в битката, която всички искат да видят", обърна се Фюри към Джошуа в Ютуб канала Behind the Gloves.

"Не бягам от теб, не ми пука за теб. Ще мина през теб като нож през масло. Ела и се бий с голямото момче, а след това се боксирай с всички тези лесни опоненти", заяви Фюри. "Без да съм неуважителен към Усик - той е страхотен боец, вероятно ще стане световен шампион в тежка категория, но не ми взимай печалбата за пенсия, скъпи", добави още Циганския крал.

"Ако се бият, Усик ще победи Джошуа, но се обзалагам, че няма да се бият. Защото защо му е да се бие Усик и да вземе едва десет процента от това, което може да спечели от битка с мен", пита Фюри.

"Джошуа, освободи поясите и остави момчетата да спорят за тях. Ние сме на върха на играта. Ние сме там, за да водим най-големите битки. Това е боксов мач, какво толкова може да стане? Да загубиш? Голяма работа", заяви Фюри.

Междувременно стана ясно кога братът на Кубрат Пулев - Тервел, ще се завърне на професионалния ринг (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички