Еди Хърн чака чудеса от Антъни Джошуа, обясни как е бил преобразен от новия си треньор


Еди Хърн чака чудеса от Антъни Джошуа, обясни как е бил преобразен от новия си треньор
Снимка: Getty Images

1908 0

Боксовият промоутър Еди Хърн няма търпение да види отново в действие Антъни Джошуа, като очаква британецът да разтърси света на бокса в "Денят на Страшния съд". Бившият световен шампион ще се изправи срещу Ото Валин в боксовата гала в Рияд.

На върха на силите си Джошуа беше машина за нокаут, която се състезаваше до елитно ниво и отбеляза големи победи при спиране над Дилиън Уайт, Чарлз Мартин и Владимир Кличко. След това последва спад в представянето и загуба на титлите му срещу Олександър Усик.

Еди Хърн повече от доволен от нагласата на Джошуа!

Еди Хърн очаква Джошуа да се върне на върха!

Преди битката с Валин, който се надява да му осигури мегасблъсък с Дионтей Уайлдър, Джошуа направи и промяна в треньорския екип. С него се занимава бившият наставник на Тайсън Фюри - Бен Дейвисън. И според Хърн двамата са направили бързо отлично партньорство, което отново ще изстреля Джошуа на върха.

"Не съм чувал, каквото по принцип чувам по време на лагерите - как изглежда, с кой е тренирал, кои са били негови спаринг партньори. Нонякой като Бен Дейвисън сяда до мен и казва: "Господи! Той е животно! " Докато Джош се чувства уверен в плана на играта и в това, което трябва да направи, това е достатъчно", споделя промоутърът, който вярва, че AJ най-сетне е намерил някой, който да го разбира.

Как и кога да гледаме зрелището Джошуа - Валин? 

"Денят на Страшния съд" е истински дар за боксовите фенове в иначе скучната 2023 година. "Бойната карта" е една от най-впечатляващите изобщо в историята на бокса, като на един ринг ще видим Джошуа, Уайлдър, Валин, Паркър, Дюбоа, Бивол и общо 8 епични дуела в различните тежки категории. 

Събитието е на 23.12 (събота), като главните събития са две - Джошуа срещу Валин и Уайлдър срещу Паркър. Всички боеве ще се излъчват в България само на стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация и абонамент). 

Заради мащаба на галавечерта, тя попада в графата "pay-per-view" и е на стойност 29.99 лева - най-ниската цена в света. Излъчването започва в 18:00 часа, като основните битки са в края. Повече подробности за събитието и абонаментните планове в DAZN вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички