Еди Хърн: Ако не се бием с Пулев през лятото, се готвим за бой с Фюри


Еди Хърн: Ако не се бием с Пулев през лятото, се готвим за бой с Фюри

13864 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, обясни какви са неговите и на боксьора планове за тази година. Той посочи, че в момента с екипа са насочили внимание към мача с Кубрат Пулев през лятото, но ако се случи той да не се проведе заради пандемията с коронавирус, ще се насочат към обединителен мач за всички важни титли с Тайсън Фюри през декември. Засега възможните дати за мач с българина са 20 юни или 25 юли.

"Ако Джошуа се изправи срещу Фюри през декември, без да се бие с Пулев, той ще е бил извън ринга 12 месеца. Това е много време за Ей Джей, за да влезе в тежка битка срещу Фюри, но той ще е готов. В момента нашият план е да се бием с Пулев през юни или юли. След това да се бием с Фюри или който и да държи колана на WBC по това време", заяви промоутърът пред BBC Radio 5 Live.

"Ако мачът с Пулев не може да се проведе, може би в крайна сметка ще тази битка (срещу Фюри) ще се случи по-късно тази година. Не би било идеално Ей Джей да не се е бил цяла година и да влезе в подобен двубой, но не мисля, че ще има проблем с това", допълва Хърн. А кога ще се вземе решение за мача Джошуа - Пулев вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


Цифрите и фактите, които казват, че Георги Тодоров трябва да води Левски за постоянно

Онзи ден колеги установиха, че Петър Хубчев е спечелил едва 51,5% от мачовете си начело на Левски. Затова за...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама