Кубрат Пулев: Мачът с Джошуа няма как да се проведе през юни


Кубрат Пулев: Мачът с Джошуа няма как да се проведе през юни
Снимка: БГНЕС

4105 0

Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев обяви, че двубоят му с Антъни Джошуа няма да се проведе на насрочената дата - 20 юни. Причината е пандемията от коронавирус, която отложи редица спортни мероприятия.

"Няма как да се осъществи на 20 юни, макар че аз съм готов. Мачът ще бъде няколко месеца по-късно, най-вероятно в края на годината", заяви Кубрат Пулев пред bTV. Той допълни, че в момента се подготвя в залата си в София, където единствено той и брат му - Тервел Пулев тренират в момента, но дори и те рядко се засичат.

"Чувствам се перфектно, важното е да остане духът здрав, да бъдем смели и същевременно да спазваме правилата. Всички заедно. Така ни постави ситуацията, че трябва да действаме и решаваме заедно. Трябва да бъдем много гъвкави и да устоим на това. За някои е предизвикателство, за мен е нещо много важно", допълни още Кобрата относно ситуацията, която настъпи заради коронавируса. Само преди няколко дни и промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн обяви, че е много вероятно срещата да не се изиграе по план.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички