Ко-промоутърът на Кубрат Пулев: Мачът с Джошуа не е отложен, но може да бъде


Ко-промоутърът на Кубрат Пулев: Мачът с Джошуа не е отложен, но може да бъде
Снимка: БГНЕС

2149 0

Президентът на "Епик Спортс" Джон Уирт, който е ко-промоутър на Кубрат Пулев заедно с "Топ Ранк", отрече информацията, че мачът Джошуа - Пулев е отложен заради ситуацията с коронавируса. Тя бе дадена от българския боксьор преди няколко дни. Уирт уточни какво предстои относно мача за световната титла в тежка категория.

"Мога да потвърдя, че казахме само на Кубрат, че има вероятност мачът да бъде отложен, но към момента той все още е насрочен за 20 юни. Тъй като никога не сме имали официална пресконференция, за да обявим двубоя и следователно билетите не бяха пуснати в продажба, няма бързане да вземем решение сега да отложим двубой, до който има още повече от три месеца", заяви той за "Boxing Scene".

"Когато повече информация стане достъпна и започнем да виждаме как ще се развият нещата, ще се консултираме с нашите партньори от "Мачруум" и "Топ Ранк" за това дали трябва да прехвърлим датата от 20 юни към по-късно това лято", допълни Уирт. А какви бяха думите на Еди Хърн по темата и как той ядоса Пулев вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички