Допинг ченгета изненадаха Кубрат и Тервел, заплашиха с отмяна на двубоите им!


Допинг ченгета изненадаха Кубрат и Тервел, заплашиха с отмяна на двубоите им!
Снимка: LUBOMIR ASENOV / LAP

7049 0

Кубрат Пулев прави своето завръщане на ринга на 15-и декември в Коста Меса, Калифорния, като освен него на ринга ще излезе и Тервел. А непосредствено преди двубоите си те бяха привикани да дадат допинг проби.

ВИЖТЕКалифорния е Българска! Доминация на Пулеви в галавечерта в Коста Меса

Кубрат Пулев се оплака от мръсни номера преди двубоя

Това предизвика сериозно напрежение в българския лагер. Комисията не се съгласи за отложи тестването за след срещи. А организаторите бяха категорични, че ако българите не се явят пред допинг ченгетата, мачове изобщо няма да има, информира bTV. Все пак Кубрат и Тервел се съгласиха да изпълнят разпореждането.

"Мръсни номера в "Хангара" в Коста Меса. Кубрат Пулев беше принуден да даде допинг проба минути преди да дойде негов ред да се качи на ринга срещу поляка Анджей Вавжик. Комисията не се съгласи да отложи пробата за след мача", написа Пулев във Facebook.

Кобрата ще премери сили с поляка Андржей Вавржик. Другата голяма гордост в българския бокс - Тервел Пулев,  ще се изправи срещу американеца Дионардо Майър, който ще е четвъртият професионалист при най-тежките за родния състезател. Двубоя на Кубрат Пулев може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички